UDENDØRSTRÆNING ODENSE – EARTHLETE CHARITY WORKOUTS

Til Earthlete Charity Workouts i Odense kan du komme og træne for lige præcis det beløb du har lyst til at donere! Earthlete er en 100% plantebaseret sports og træningshjemmeside. Vi trænere lever således også fortrinsvis plantebaseret!

I juni samlede vi ind til Anima og vi tjente sammen med teamet i KBH 2000kr. Pengene gik helt ubeskåret til Anima og deres arbejde for dyrene.

Her kan du se pengene blive afleveret til Anima 🙂 Endvidere kan du se at der laves en aftale med Dansk Vegetarisk Forening som vi samler ind til i denne måned. DVF arbejder for et grønnere Danmark!

At deltage i en workout i Odense er ALTID spændende.

Vi har fokus på en blanding af yoga og crossfit. Det er vores erfaring at disse to sportsgrene spiller utrolig godt sammen! Det rolige og det mere energiske tempo giver en god synergieffekt.

Hvis du har lyst til at deltage i en af vores workouts så foregår det hver lørdag fra kl. 10 – 11 på Havnen i Odense fra maj 2018 til og med september 2018. Du kan donere lige præcis det beløb du har lyst til efter træningen via mobilepay. Beløbet er nomalt mellem 10 og 60 kr.

Se mere HER!!!!

 

Heartland Festival 2018

SPONSORERET AF ASKO

Først og fremmest hej.
Jeg har ikke blogget i over et år og alligevel kan jeg se at læsertallene på min blog er helt vilde. Jeg undres over hvor I alle kommer fra, men det kan vi tale om en anden god gang.

I dag skal det handle om Heartland

 

Jeg var så heldig at få en billet til lørdagens spas og løjer! Det betød Pussy Riot, Mew & LCD Soundsystem. Endvidere fik jeg også lyttet til lidt af Rag’n’Bone Mans toner, hvilket virkelig gav mig en fornyet fornøjelse ved dennes musik – og det er det Heartland kan – det kan inspirere.

Jeg var på en ART rundtur, hvor der blev talt om neoliberalisme og fitnessbølgen. Jeg fik fikseburgere (ja fikse ikke fiske) fra Kosmos, jeg lyttede til en talk af Slavoj Zizek og jeg hørte om hjemlig velsmag på Tastelandscenen.

Heartland er et overflødighedshorn af højeste kaliber og du behøver ikke at nøjes med at skære dig ét stykke – skær du dig bare et ekstra!

#HAPS

Marrakesh

For syv sytten gutter.

I aften går turen mod lunere himmelstrøg.
Jeg skal ud og opleve lidt.
Og I forstår ikke, hvor meget jeg glæder mig til at komme ud i verden.
Jeg elsker Fyn, men en pause fra den provinsielle idyl er tiltræng.
See you on the flipside!

Bæredygtige Sko: Veganske Vinterstøvler

Som I måske ved holder jeg shoppestop.
En del af stoppet handler om at lære mere om bæredygtig shopping og dermed også medfølende shopping. For at holde det simpelt, her i starten af stoppet, har jeg foretaget en google søgning på “Veganske Vinterstøvler”. Søgningen viste bl.a. at Sustain Daily har skrevet et fremragende indlæg i hvilket de gør det klart at man, før man shopper løs, må definere bæredygtighed, og hvilken del af bærdygtighed der er vigtig for en selv som person.
For mig er det vigtigt at skoene er lavet cruelty free (altså uden at skade dyr), at de mennesker der producerer dem arbejder under ordentlige arbejdsvilkår og at man så vidt muligt skåner miljøet. Det kan altså skæres ned til: Dyr, mennesker og miljø. Jeg ville ønske at man kunne købe flere bæredygtige mærker i Danmark, men det er ikke tilfældet p.t.. Heldigvis (håber jeg) er jeg optimist, og jeg tror på at et større fokus giver flere bæredygtige sko! Nedenfor bringer jeg et udsnit af hvad jeg fandt via. min google søgning med stor inspiration fra Line Mailis.

veganskevinterstoevler1/1 ANKLE DOCK BOOTS fra Wills London
/2 CLAUDIO & CLAUDIA fra Noah
/3 CHELSEA BOOTS fra Wills London
/4 MEDUSA fra Beyond Skin
/5 AIRSEAL BOULDER BOOT fra Vegetarian Shoes
/6 KENOVA fra Vagabonds non-animal collection
/7 EMILY fra Vegetarian Shoes

Det er klart, at der er forskel på HVOR bæredygtige disse firmaer er, men efter at have læst om dem, synes jeg umiddelbart, at de er meget inspirerende på hver sin måde – og at de laver nogle smukke anvendelige støvler!

Hvad tænker du?