Makeup: Veganske beauty blogs

Som I måske har opdaget, har der været lidt stille her på bloggen i løbet af den sidste uge.
Det skyldes at jeg har løbet det helt store fødselsdagsræs.
At fylde 25 er ikke for sjov, det kan jeg godt love jer.

I forbindelse med travlheden havde jeg også en mindre krise.
Jeg løb nemlig tør for mascara – midt i det hele.
Nu skal det ikke lyde som om jeg ikke støtter det naturlige look, for det gør jeg bestemt!
Jeg synes at vi mennesker er smukke som vi er.

Alligevel kan jeg også godt lide at fremhæve mine øjne, især fordi det giver en stor kontrast til det makeup løse look, som i mit tilfælde godt kan blive ret blegt. Endvidere er det bare morsomt at lege med æstetikken og med ens personlige udtryk makeupmæssigt.

Nå, men tilbage til det, det hele drejer sig om! Vegansk makeup.
Helst bæredygtig vegansk makeup.
Jeg ved INTET om det. Absolut intet.

Hvilket selvfølgelig førte mig ind i researchens verden.
En verden hvor jeg først brugte ENORME mængder tid på at undersøge, hvorfor alle mener at et mærke som “GOSH” er fremragende.
Hvor end jeg kom frem stod der, at GOSH har en del vegansk makeup, men ak, jeg kunne ikke finde frem til hvordan man ser at netop dét er vegansk.
I sidste ende fandt jeg en kilde som skrev at hun havde kontaktet GOSH og spurgt dem, og det måtte man så ligesom bare tage for gode vare. Jeg vil ikke sige at GOSH har særlig meget gennemsigtighed, de har ingen tydelige mærker på deres makeup, så det er ret svært at se hvad der er vegansk og hvad der ikke er.

Heldigvis er der hjælp at hente hos de danske veganske beauty blogs:

LineMailis er et meget smukt menneske, med en meget smuk og lærerig blog. Især for veganske kvinder med behov for rigelige mængder skønhedsprodukter! 🙂

Månebarnet er skrevet af den skønne Luna, som synes at vide alt hvad der er at vide om at leve vegansk. Faktisk har hun måttet lukke kommentarsporet, fordi vi er så mange som gerne vil stille hende et spørgsmål eller ti 🙂

NeoHippie har verdens smukkeste instagramprofil. Det er ikke løgn, Calina har en fantastisk æstetisksans og så er hun en af de eneste “mommy bloggers” jeg kan overskue at følge på de sociale medier. Måske fordi hun får det hele til at virke så hyggeligt 🙂

Greenskin er skrevet af Malene som går lidt mere i detaljen med hvad veganske makeup må, og ikke må, indeholde 🙂

I sidste ende må konklusionen dog være at der ikke er ret mange danske veganske beauty blogs, og at gennemsigtigheden hos makeup mærkerne synes at være ret lav. Så, her er et sted at tage fat for alle de nye vegetare og veganere som holder af makeup.

Sofie Simone siger det hele ret godt.

Published by

2 thoughts on “Makeup: Veganske beauty blogs

  1. Men hvad endte det så med? Har du fundet en helt fantastisk vagansk mascara, eller måtte du overgive dig til det sædvanlige, semi-ondskabsfulde marked? 🙂

    Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *