Hæld glimmer på

woman1

Lad det ikke være en hemmelighed, jeg er kæmpe Mads og Monopolet entusiast.
Uden Mads og Monopolet ville min lejlighed jo aldrig blive gjort rent, så jeg har meget at takke Mads Steffensen for. Min yndlings “monopolist” har altid været Hella Joof. Der er noget ved hendes rolige stemme og afslappede tilgang til tilværelsen, som jeg bare ikke kan slippe uden om at beundre. Nu har jeg så valgt at tage et af hendes råd til mig, et råd om at sætte lidt mere pris på hverdagen ved at hælde (ikke drysse) glimmer på de små ting.

Lad os hælde glimmer på et par minder og sætte dem op på den mentale hylde. Her kommer en liste over de ting og mennesker, som fortjener glitter og glimmer i løbet af den sidste uge.

Der skal glimmer på

 • Den fyr som helt gentlemansagtigt så mig vælte op ad trappen med to store poser, en rygsæk og en kop kaffe i hånden og derfor stoppede op og åbnede døren for mig på uni den anden dag. Det var virkelig skønt at undgå at blive badet i kaffe.
 • Min kæreste fordi den mad han lavede, inden han tog til USA, holdt sig uforholdsmæssigt længe og jeg derfor ikke behøvede at kokkerere de første mange dage efter, at han var taget af sted.
 • De mennesker som lyttede til al min fuldemandssnak i fredags, da jeg havde fået en halv flaske rosé og en juleøl. Tak, det var sgu sødt af jer – håber for jeres skyld at I var i sammen feststemning som jeg.
 • At danse til popmusik og føle sig lidt ung og frisk igen.
 • At leve af chips dagen efter og tage i biografen med ens gamle roomie – sådan helt start-tyverne-agtigt og føle sig som værende i sin bedste alder (med plads til både strik og fest).
 • Når man er foran med sine uniopgaver og faktisk synes det hele er lidt hyggeligt.
 • Og man skriver dem med en god kop chai latte i hånden nede på den lokale café.

Ja, Hella har jo helt ret, der er massere at glædes ved, hvis man kigger lidt efter i krogene.
Hvad vil I gerne hælde glimmer på?

Published by

5 thoughts on “Hæld glimmer på

 1. Dejligt indlæg søde Liv.
  Jeg vil hælde glimmer på min ferie. Nyde at kunne ligge i sofaen med god samvittighed.
  Jeg vil hælde glimmer på god aftensmad. De flotte roser på mit bord og at jeg er sund og rask 🙂

 2. Jeg vil også være med så! 🙂
  Jeg vil gerne hælde glimmer på god undervisning, brunsviger og kakao, at have sin søster boende i samme by som en selv, pubquiz, søde studiegruppevenner, hygge i fredagsbaren, at give gode gaver, svømning, gode bøger og fjollede børnesange 🙂

 3. Yes! Det er så hyggeligt at I er med på den piger 🙂
  Åh Janni, er misundelig på din ferie og roserne på dit bord <3
  Uh, på god undervisning ligefrem det lyder spændende Thea, og jeg kan godt forstå at det er dejligt at have fået din søster til Århus 😀 Hurra for glimmer!

 4. Overvejer helt seriøst at gøre mit pt. slemme overtræk endnu slemmere for en varm kop hvadsomhelst nede på den lokale café. Det lyder bare så hyggeligt!

  – jeg overøser lige min mandag nat (som i øvrigt i forvejen var pænt glitrende) med ekstra meget glimmer, så jeg aldrig glemmer følelsen af at stå på et dansegulv blandt the rich and famous og grine uhæmmet natten lang. Og måske en lille smule på mit nu slidte og voldsomt make up-løse ansigt, haha 😉

  Knus

 5. Skønt indlæg, tak for reminderen!
  Jeg vil gerne drysse (overdynge) hverdagen med glimmer. Den er dejlig forusigelig og samtidig vidunderlig uforusigelig.

  Og flot layout på din blog! 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *