Oh Odense

Som I måske ved, så kommer jeg fra Fyn.
Det er her jeg er født, det er her jeg har hjemme.
Således vil jeg gerne af og til give et lille tip, til ting som er happening her i O’ense.

I denne weekend kan jeg anbefale at tjekke Retroguld loppemarkedet ud og i den forbindelse selvfølgelig Hello Vintage kilomarkedet!

Når I så har shoppet en masse genbrugsguld og er blevet godt sultne (hvorfor bliver man altid så sulten af bare at gå ind i sådan en kæmpe hal?) så kan I gå op til Det Fynske Folkemøde og få verdens bedste veganske burger serveret af Økokollektivet!

Måske I også får tid til at deltage i Slut Walk? Det er i hvert fald et fedt initiativ.

Vi ses derude!

Follow my blog with Bloglovin

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *