Hæld glimmer på

Dig selv.

bekind

Også mod dig selv.
Derfor tænker jeg, at vi passende kan starte ugen ud med at bade os selv i guld og glimmer.
Lad os sammen reflektere lidt over, hvad det egentlig er vi gør godt. Hvad er fedt i øjeblikket, og er der egentlig ikke rigtig god grund til at være glad i dag?

Jeg skal have glimmer fordi

 • Jeg formåede at lave en real life bro-bro-brille manøvre under en gammel mands arm ved Guldbageren i morges (meget adræt).
 • Jeg rent faktisk tog til guldbageren i morges for, at hente et stykke brunsviger til min kæreste som i øjeblikket går meget op i at være ægte Fynbo (om end han er fra Nordsjælland).
 • I den forbindelse vil jeg også lige klappe mig selv lidt på skulderen for, at have jaget hele byen (og internettet) rundt for at finde den perfekte fødselsdagsgave til ham – det var IKKE let.
 • Jeg forsøger at læse så meget som muligt, om end det er umuligt.
 • Jeg har indset at det rent faktisk er umuligt at læse så meget – meget pragmatisk og fedt at undgå stress og dårlig samvittighed.
 • Jeg har så mange idéer, og dem kan man vel egentlig aldrig få for mange af.
 • Jeg har taget et meget voksent ansvar på min skuldre på mit frivillige arbejde.
 • Nårh ja! Og fordi jeg faktisk er begyndt at bevæge min krop ned i Fitness World igen! Jeg nåede, at træne fire gange i sidste uge og det føles allerede rart for min gamle “pendlerryg”.
Nå, men nok om mig og mine små sejre – hvad med jer? I må da også fortjene lidt glimmer? 🙂
sandwich1

 

Published by

2 thoughts on “Hæld glimmer på

 1. Jeg skal have glimmer fordi jeg er fremragende til at agere madras for en overtræt 1½årig, som nægter at sove andre steder end oven på mig. xD
  Og fordi jeg har haft mit livs første møde i en bank i sidste uge, selvfølgelig. Det er eddermame voksent – også selvom bankmanden gav mig en slikpose bagefter, som belønning. ;D

  Og så vil jeg i øvrigt gerne smide lidt ekstra glimmer efter dig, Liv. Hold nu kæft, en fin blog. 😉 Jeg er fan.

  1. Haha, ja det skal du i hvert fald have glimmer for! Det er også meget flot at du har formået først at gå ind i en bank nu + at du kom ud med en slikpose :p
   Tak <3 Du har også en fin blog, glæder mig til at du får mere tid til at skrive 🙂

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *