Edinburgh i billeder

I morgen kl. 19 er jeg i Edinburgh. Min tredje hjemby. Et ualmindeligt smukt sted med skønne skotske mennesker og fremragende drikkevarer. Uligheden i Skotland er stor, og der er langt fra universitetseliten til de mennesker jeg hjalp gennem mit frivillige arbejde hos British Red Cross. Alligevel er der noget magisk over den skotske hovedstad.
Når jeg bor et nyt sted, kan jeg godt lide at melde mig ind i fællesskabet og blive en del af byen fuldt og helt. I Edinburgh tog jeg et semester på The University of Edinburgh, arbejdede i en Røde Kors butik, spillede teater, skrev revy og hang ud med de andre erasmusstuderende.
I morgen er jeg hjemme igen. Hjemme i Skotland. Det bliver skønt, anderledes og mest af alt bare hyggeligt.
Nedenfor deler jeg lidt af mine minder fra Skotland. Minder som jeg håber, vil inspirere jer til at tage forbi Edinburgh en dag. For mig vil Skotland altid stå som et varmt, inkluderende og rørende smukt land.

pentlandhills

(På vandring i de smukke bakker Pentland Hills syd for Edinburgh. Der er en fantastisk udsigt og en ganske glimrende kaffevogn i dalen <3)

theroyalmile

(Den magiske, næsten Harry Potter-agtige, udsigt ned ad Royal Mile fra en teaterkammerats vindue)

teater

(Når man taler om teater. Edinburgh er Fringe Festivals fødeby og der er virkelig gang i teatermiljøet! Her er jeg med i Freshers’ Slots hvor vi opfører et stykke skrevet af os selv, i hvilket jeg spillede Den Leende Ko – I shit you not)

edinburgh

(Udsigten fra den lille bakke i Inverleith Park hjemme i dejlige Stockbridge – et område fyldt med genbrugsbutikker)

edinburgh1

(Det kæmpestore årlige julemarked som jeg helt sikkert skal besøge igen i år! Yay!)

appletoddie

(Min bedsteveninde i Edinburgh Sofie drikker en lille apple toddy, en drink som ikke kunne være mere passende på en kold november dag som denne)

deanpark

(Igen et billede fra den del af Edinburgh jeg boede i, nemlig Dean Village/Stockbridge. Noget af det specielle ved Edinburgh er, at arkitekturen er holdt meget ens gennem hele byen, det giver et gennemført helhedsindtryk)

royalmail

(Man ved man er i Storbritannien når der står Royal Mail på postkasserne)

fyrvaerkeri

(Og så er de vilde med fyrværkeri! Vi nåede derover til afslutningen på Fringe og der skulle naturligvis lidt fyrværkeri til)

uni

(Sidst, men ikke mindst, skulle I da også lige serveres et billede fra universitetet et meget meget kedeligt sted! Især da jeg kun havde forelæsninger og 0% holdundervisning – ikke anbefalelsesværdigt. Sad det meste af tiden bare på biblioteket og stenede helt alene. Øv. Heldigvis var der en fin kaffeautomat og en sød bibliotekar)

Published by

2 thoughts on “Edinburgh i billeder

  1. Wow, der er mange af de her billeder, jeg føler, jeg ikke har set før. Hvorfor var det nu liiiige, jeg aldrig nåede at besøge dig derovre? #kæmpefejl. Har den vildeste rejselyst nu…

    Knus

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *