Heartland Festival 2018

SPONSORERET AF ASKO

Først og fremmest hej.
Jeg har ikke blogget i over et år og alligevel kan jeg se at læsertallene på min blog er helt vilde. Jeg undres over hvor I alle kommer fra, men det kan vi tale om en anden god gang.

I dag skal det handle om Heartland

 

Jeg var så heldig at få en billet til lørdagens spas og løjer! Det betød Pussy Riot, Mew & LCD Soundsystem. Endvidere fik jeg også lyttet til lidt af Rag’n’Bone Mans toner, hvilket virkelig gav mig en fornyet fornøjelse ved dennes musik – og det er det Heartland kan – det kan inspirere.

Jeg var på en ART rundtur, hvor der blev talt om neoliberalisme og fitnessbølgen. Jeg fik fikseburgere (ja fikse ikke fiske) fra Kosmos, jeg lyttede til en talk af Slavoj Zizek og jeg hørte om hjemlig velsmag på Tastelandscenen.

Heartland er et overflødighedshorn af højeste kaliber og du behøver ikke at nøjes med at skære dig ét stykke – skær du dig bare et ekstra!

#HAPS

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *