UDENDØRSTRÆNING ODENSE – EARTHLETE CHARITY WORKOUTS

Til Earthlete Charity Workouts i Odense kan du komme og træne for lige præcis det beløb du har lyst til at donere! Earthlete er en 100% plantebaseret sports og træningshjemmeside. Vi trænere lever således også fortrinsvis plantebaseret!

I juni samlede vi ind til Anima og vi tjente sammen med teamet i KBH 2000kr. Pengene gik helt ubeskåret til Anima og deres arbejde for dyrene.

Her kan du se pengene blive afleveret til Anima 🙂 Endvidere kan du se at der laves en aftale med Dansk Vegetarisk Forening som vi samler ind til i denne måned. DVF arbejder for et grønnere Danmark!

At deltage i en workout i Odense er ALTID spændende.

Vi har fokus på en blanding af yoga og crossfit. Det er vores erfaring at disse to sportsgrene spiller utrolig godt sammen! Det rolige og det mere energiske tempo giver en god synergieffekt.

Hvis du har lyst til at deltage i en af vores workouts så foregår det hver lørdag fra kl. 10 – 11 på Havnen i Odense fra maj 2018 til og med september 2018. Du kan donere lige præcis det beløb du har lyst til efter træningen via mobilepay. Beløbet er nomalt mellem 10 og 60 kr.

Se mere HER!!!!

 

Published by

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *